Роль студентських наукових гуртків для сучасного здобувача вищої освіти - Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Мілаєва, Ірина Іванівна; Мілаєв, Олександр Іванович; Паляничка, Надія Олександрівна; Verkholantseva, Valentyna; Milaieva, Iryna; Milaiev, Oleksandr; Palianychka, Nadiia (Мелітополь : 2022, 2022)
UA: В статті проведенні спостереження та аналіз результатів діяльності студентських наукових гуртків з формування та розвитку пізнавальної активності у студентів, які беруть участь у виконанні науково-дослідних робіт, творчих завдань та проектів. EN: The article conducts observations and analysis of the results of student research groups on the formation and development of cognitive activity in students who participate in research, creative tasks and projects.
The role of student scientific circuits for the modern acquirer of higher education
Верхоланцева В. О., Мілаєва І. І., Мілаєв О. І., Паляничка Н. О. Роль студентських наукових гуртків для сучасного здобувача вищої освіти. Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. 2022. Вип. 25. С. 158-162.
Keywords: здобувач вищої освіти; студентський науковий гурток (СНГ); наука; науково-дослідна робота; applicant for higher education; student research group; science; research work