Особливості мейозу при мікроспорогенезі у сортів вишні української селекції - Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна; Shkinder-Barmina, Anna (ХНАУ, 2013)
Вивчення особливостей редукційного поділу при мікроспорогенезі дає попередню інформацію щодо якості майбутнього пилку сортів та можливості їх використання в селекційній роботі.
Keywords: сорти вишні; Мелітопольська пурпурна; Взгляд; генотип