Перспективи міжнародної академічної мобільності студентів ТДАТУ - Рижков, А. О.; Виноградова, Маргарита Сергіївна; Виноградова, Маргарита Сергеевна; Vynohradova, Marharyta; Розей, Софі (Люкс, 2014)
Розглядається зовнішня академічна мобільність студентів ТДАТУ в тому числі за програмами подвійного диплому
Keywords: болонська декларація; академічна мобільність; практика; подвійний диплом; Німеччина; Франція; Польща