Розробка технології виготовлення сувенірної продукції з полімерних матеріалів з використанням програмного пакета ArtCAM - Пихтєєва, Ірина Вікторівна; Пыхтеева, Ирина Викторовна; Pykhtieieva, Iryna; Івженко, Олександр Васильович; Ивженко, Александр Васильевич; Ivzhenko, Oleksandr; Волошин, В. О.; Бохан, О. Д. (My University, 2020)
Програмний продукт ArtCAM дозволяє легко і швидко створювати тривимірні моделі з двомірних зображень, на основі яких розробляється управляюча програма (УП). Отримані тривимірні моделі можуть бути забарвлені та відтінені, використовуючи кілька джерел освітлення, типи світла, різні матеріали і кольори. Це дуже зручно при обговоренні та розробці з замовником майбутніх виробів.
Keywords: програмний пакет Artcam; тривимірні моделі; управляюча програма; сувенірна продукція