Проблеми підвищення безпеки дорожнього руху - Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Шершенівська, А. А. (My University, 2020)
Важливо в корені змінити думку про систему організації дорожнього руху, як про суто організаційно-технічну діяльність по оснащенню доріг засобами регулювання руху. Її слід розглядати як методологію встановлення правового порядку, що забезпечує безпеку всіх учасників дорожнього руху, в якій технічні заходи виконують функції по її реалізації. Вкрай потрібна розробка нової системної технології організації дорожнього руху, що забезпечує адекватність параметрів всіх елементів багатофакторної транспортної системи.
Keywords: дорожній рух; транспортна безпека; травматизм; дорожньо-транспортні пригоди