Маркетингові аспекти виробництва та реалізації дитячих іграшок - Антюшин, Р. О.; Куліш, Тетяна Володимирівна; Кулиш, Татьяна Владимировна; Kulish, Tetiana (My University, 2020)
На вітчизняному ринку дитячих іграшок велика конкуренція. Продукцію виробляють невеликі підприємства, зосереджені на локальних ринках. Більшу частку вітчизняного виробництва складають м’яконабивні та пластмасові іграшки. На виробництві дитячих іграшок з дерева спеціалізуються західні області України.
Keywords: дитячі іграшки; іграшки з дерева; прибуток; торгова марка «Екогра»; реклама; продаж