Портрет сучасного менеджера - Височин, М. (ТДАТУ, 2020)
Влада лідера ґрунтується на гарному знанні підлеглих, умінні поставити себе на їхнє місце, аналізувати ситуацію, визначати найближчі і віддалені наслідки своїх дій, прагненні до самовдосконалення, здатності вселяти в підлеглих упевненість, усвідомлення необхідності робити ті чи інші вчинки, бо поведінка співробітників найчастіше відображає те, чого від них чекають.
Keywords: керівник; менеджер; процес управління