Дослідження процесу екстрагування олії з соняшникової макухи нетрадиційним розчинником - Циганков, Є. Д. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Приведено результати дослідження процесу екстракції рослинної олії за допомогою етилового спирту.
Keywords: соняшникова макуха; рослинна олія; етиловий спирт; соняшник; соя; ріпак; соняшникова олія; макуха