Імітаційне моделювання як сучасний метод підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва - Зінов’єва, Ольга Геннадіївна (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: У сучасних економічних умовах найгострішою проблемою технічного прогресу в агропромисловому комплексі є відновлення ресурсу техніки та підтримання її у робочому стані з мінімальними витратами. Підвищення ефективності технологій технічного обслуговування та ремонту у машинно-тракторних станціях може суттєво скоротити витрати фермерських та селянських господарств. Розробка імітаційних моделей дозволить вибрати оптимальні параметри.
Зінов’єва О. Г. Імітаційне моделювання як сучасний метод підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-25 листопада 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 128-130.
Keywords: моделювання; оптимізація технічного обслуговування; обслуговування; сільськогосподарські машини; технічний сервіс; ремонт