Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2021 року - (:unkn) unknown (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2021)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на ІХ Всеукраїнську науково-технічну конференцію магістрантів і студентів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Keywords: матеріали конференцій; студенти; магістри; комп’ютерне моделювання; Power shape; зрошення; обробіток грунту; використанням ем-технологій