Оцінка місткості ротора відцентрового маслоочищувача тракторного дизеля за величиною об’ємної витрати моторного масла - Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh; Стефановський, Олексій Борисович; Стефановский, Алексей Борисович; Stefanovskyi, Oleksii; Мілєва, Ірина Іванівна; Милаева, Ирина Ивановна; Milaieva, Iryna (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Основною рухливою частиною відцентрового маслоочищувача (або центрифуги) є ротор, частота обертання якого повинна бути не менше 5000 1/хв при роботі двигуна. EN: The capacity of a rotor of the tractor diesel engine centrifugal oil cleaner can be assessed by a described method.
Keywords: тракторний дизельний двигун; відцентровий очищувач масла; ротор; tractor diesel engine; centrifugal oil cleaner; rotor capacity