Обґрунтування засобів механізації для передпосівного обробітку ґрунту під просапні культури в умовах сільськогосподарського тов «Аграрник» Новотроїцького району Херсонської області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Муравйов, Іван (ТДАТУ, 2021)
Обґрунтування параметрів культиваторного робочого органу у вигляді двох'ярусної сегментоподібної стрілчастої лапи, що забезпечує енергозбереження, підвищення продуктивності та якісних показників передпосівного обробітку грунту культиваторним агрегатом, побудованім на його основі.
Keywords: процес передпосівного обробітку ґрунту; культиваторний агрегат; культиватор; механічний обробіток лапи; культиватор типу КПС-4; сівба