Експортно-імпортні можливості АПК України та напрями удосконалення відповідної товарної структури - Краснодєд, Тетяна Леонідівна; Краснодед, Татьяна Леонидовна; Krasnodied, Tetiana (ЛЕФ, 2017)
В контексті міжнародної економіки важливим предметом дослідження є зовнішня торгівля та експортно-імпортні операції. Водночас у сфері агропромислового комплексу України досить актуальною тематикою для дослідження є аналіз товарно-експортної структури сільськогосподарської та продовольчої продукції, оскільки являється необхідною умовою для розробки раціональної стратегії нарощування експортного потенціалу України на світовому ринку аграрно-продовольчої продукції.
Keywords: зовнішня торгівля; експортно-імпортні операції; агропромисловий комплекс України; аналіз товарно-експортної структури; експортний потенціал України; світовий ринок; експортно-імпортна структура; експорт