Підсумковий моніторинг публікаційної активності дослідників ТДАТУ у 2020 році - Семенюк, Наталя Михайлівна; Семенюк, Наталья Михайловна; Semeniuk, Natalia (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2020)
Наукова бібліотека презентує підсумки публікаційної активності дослідників ТДАТУ у 2020. На основі отриманих показників представлені факультетський та персональний рейтинги викладачів. Неочі-кувано складний рік, не став на заваді науковим дослідженням і розробкам. Науковцям університету є чим пишатись у 2020 році
Keywords: науковці; моніторинг; Scopus; Web of Science; активність дослідників