Розробка технології відновлення та виготовлення робочих органів машин молоткового типу для приготування кормів - Денисенко, М. І.; Лісовський, Л. В.; Дев’ятко, Олена Сергіївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
В технології приготування кормів основними машинами для подрібнення кормів є подрібнювачі ударної дії – молоткові дробарки ( типу ДЗ – 3, ДБ-5, ДМ, БМКА-1, БМКА-1,5, КДУ-2,0, ІРТ-80, ІРТ-165, ДПА, ДМА та інші). На сьогодні молоткові дробарки використовуються в 90% усіх технологічних ліній і широко розповсюджені завдяки простій конструкції, надійності в експлуатації та зручності технічного обслуговування.
Keywords: подрібнення кормів; кормодробарка