Формування економічної культури майбутнього підприємця - Олексенко, Роман Іванович; Олексенко, Роман Иванович; Oleksenko, Roman (My University, 2013)
UK: Формування економічної культури майбутнього підприємця роз- глядається в контексті родинного виховання, засобами якого закладаються такі ціннісні основи, як відповідальність, бережливе ставлення до ресурсів та засобів виробництва, підприємливість, креативність, моральність. RU: Формирование экономической культуры будущего предпринимателя рассматривается в контексте семейного воспитания, средствами которого закладываются такие ценностные основы, как ответственность, бережное отношение к ресурсам и средствам производства, предприимчивость, креативность, нравственность. EN: Forming of economic culture of future businessman is examined in the context of domestic education, facilities of that are mortgage such valued bases, as responsibility, thrifty attitude toward resources and capital goods, enterprise, creativity, morality
Формирование экономической культуры будущего предпринимателя
Forming of economic culture of future businessman
Keywords: людина; виробництво; освіта; економічна культура; виховання; человек; производство; образование; экономическая культура; воспитание; man; production education; economic culture; education