The investigation of factors affecting high school student’s choice of university in Ukraine - Pliasetska, V. R. (ТДАТУ, 2018)
UK: У статті розглядаються фактори, які впливають на вибір університету абітурієнтом. Також аналізується проведене соціологічне опитування студентів ТДАТУ за темою «Дослідження факторів, котрі впливають на вибір абітурієнта». EN: The factors which influence the student’s choice of future university are lighted in the article.
Keywords: студент; students; абітурієнт; student’s choice of future