Дослідження діаметру каналу подавання вершків струминного гомогенізатора молока - Дейниченко, Г. В.; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Ковальов, Олександр Олександрович; Ковалев, Александр Александрович; Kovalov, Oleksandr; Пацький, І. Ю. (ТДАТУ, 2017)
UK: В статті наведені дані аналітичних та експериментальних досліджень діаметру каналу подавання жирової фази в струминному гомогенізаторі молока з роздільним подаванням жирової фази. RU: В статье приведены данные, полученные в результате экспериментальных и аналитических исследований диаметра канала подачи сливок в струйном гомогенизаторе молока с раздельной подачей жировой фазы. EN: Тhe article presents the data obtained in the analytical and experimental studies of the diameter of the flow channel of cream in the jet homogenizer milk, separate submission of a fatty phase.
Исследования диаметра канала подачи сливок струйного гомогенизатора молока
Study of the diameter of the flow channel of the jet homogenizer cream milk
Keywords: роздільна гомогенізація; аналітичні дослідження; жирова кулька; струминний гомогенізатор; канал подавання вершків; молоко; жирові кули; вершки