Джерела і установки для електричного освітлення - Кушлик, Роман Васильович; Кушлык, Роман Васильевич; Kushlyk, Roman; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Кушлик, Руслан Романович; Кушлык, Руслан Романович; Kushlyk, Ruslan (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Одним із основних напрямків аграрної політики України на сучасному етапі є дальший комплексний розвиток електрифікації і автоматизації сільськогосподарського виробництва, що в більшій мірі базується на сучасних технологіях, які широко використовують електричну енергію. І в цьому сенсі, при науковій організації праці в сільському господарстві, як і в промисловості, якість освітлення займає одне із найважливіших місць
Keywords: джерела електричного освітлення; установка для електричного освітлення; електрифікація сільськогосподарського виробництва; автоматизація сільськогосподарського виробництва; електрична енергія; якість освітлення