Міжпредметні задачі як один зі способів реалізації Stem –освіти - Пшенична, Н. С.; Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
UK: The article emphasizes the importance and relevance of the introduction of STEM education and the possibility of its implementation by applying cross-subject tasks that integrate knowledge from physics, chemistry, biology, mathematics, technology, and ecology. EN: У статті підкреслюється значущість та актуальність впровадження STEM-освіти та йдеться про можливість її реалізації шляхом застосування міжпредметних задач, які інтегрують знання із фізики, хімії, біології, математики, технологій, екології.
Keywords: міжпредметні задачі; фізика; хімія; біологія; математика; технології; екологія; interdisciplinary problems; physics; chemistry; biology; mathematics; technology; ecology