Key characteristics of efficient websites for taxi services - Kolodii, S. V. (ТДАТУ, 2018)
EN: The article deals with the development of websites for taxi services, their user-friendliness and disadvantages. The author provides the short description of the site and its functions. The purposes of the site development, topic urgency, programming languages used and conclusions are outlined in the article. UK: У статті розглядаються процес розробки сайту для послуг таксі, його недоліки у використанні і комфортності, його короткий опис і функціональність. Висвітлено цілі та актуальність теми на сьогоднішній день. Вказано, з використання м ’яких мов програмування був створений сайт, а також зроблено висновки щодо бажаних функцій при подальшій розробці подібних сайтів.
Keywords: процес розробки сайту для послуг таксі; програмування; development of websites for taxi services; site development; programming languages