Модернізація конструкції дробарки ударної дії - Войніков, М. Є. (ХДУХТ, 2020)
Молоткова дробарка з горизонтальним ситом передбачає повне використання площі решета, що зменшує енерговитрати за рахунок зменшення часу перебування часток в робочій камері. Такі конструктивні зміни підвищують продуктивність обладнання і зменшують питомі енерговитрати на подрібнення.
Keywords: некондиційна продукція; переробка; решето; молоткова дробарка