Технологічне обладнання для переробки продукції рослинництва: лабораторний практикум - Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Буденко, Сергій Федорович; Буденко, Сергей Федорович; Budenko, Serhii; et al. (My University, 2017)
Основною метою проведення робіт, наведених у даному посібнику, є закріплення теоретичних знань, поглиблення і конкретизація відомостей про технологічне обладнання переробних та харчових виробництв, придбання навичок у його експлуатації.
Keywords: коренебульбоплоди; виробництво борошняних смажених виробів; цукрова вата; виробництво рослинної олії