Огляд технологій обробітку ґрунту при вирощуванні кукурудзи - Водолазький, Д. І.; ‪Горовий, Михайло Володимирович; Калнагуз, Олексій Миколайович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Кукурудза на зерно – одна із найважливих сільськогосподарських культур, яка відіграє важливу роль у виробництві продуктів харчування, кормів для тварин і промислової сировини. Її зерно використовується у харчовій промисловості для виготовлення круп, борошна, крохмалю, цукру, спирту, біоетанолу та інших продуктів. У тваринництві зерно кукурудзи є цінним концентрованим кормом, оскільки поживне на крохмаль, білки і жири.
Keywords: кукурудза; зерно; обробіток