Опис до патенту на корисну модель № 58728 "Трієр" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2011)
Трієр, що включає раму, комірчасту сепаруючу поверхню, жолоб з шнеком та приводи, який відрізня-ється тим, що сепаруюча поверхня виконана у вигляді прямої багатогранної призми
Keywords: пристрій, що поділяє тверді матеріали за розмірами; машини для очищення насіння від коротких та довгих домішок; очищення та сортування зерна і насіння