Матеріали ІX Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2021 року. Кафедра іноземні мови - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на ІX Всеукраїнську науково-технічну конференцію магістрантів і студентів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Keywords: design development; alternative energy sources; construction of airlines; artificial intelligence; CSS GRID; CSS FLEXBOX; 3D laser scanning; digital help; wind power plants; student mental health; tourism; marketing techniques; corporate events; management; land use planning; waste sorting; soil amenndments; самостійне вивчення англійської мови; міжкультурні комунікації; мовна специфіка текстів