Формування готовності майбутніх учителів початкової школи до проєктування навчального середовища на основі синергетичного підходу - Олексенко, К. Б. (My University, 2021)
UK: Розглянуто формування готовності майбутніх учителів початкової школи до проєктування навчального середовища на основі синергетичного підходу, а саме: визначено принципи й напрями використання положень синергетики у моделюванні освітнього процесу як фактору зовнішнього впливу та сприяння подальшому саморозвитку здобувачів вищої освіти. EN: The formation of the readiness of future primary school teachers to design the learning environment on the basis of a synergetic approach is considered, namely: the principles and directions of using the provisions of synergetics in modeling the educational process as a factor of external influence and promoting the further self-development of higher education seekers are determined.
Keywords: готовність; проєктування навчального середовища; синергетичний підхід; учитель початкової школи; readiness; designing of the learning environment; synergetic approach; primary school teacher