Етичні засади корпоративної соціальної відповідальності - Тараненко, Галина Григорівна; Тараненко, Галина Григорьевна; Taranenko, Halyna; Маджар, А. (ТДАТУ, 2021)
Етична складова корпоративної соціальної відповідальності маж великий потенціал у процесі гуманізації суспільства в цілому і людини зокрема, що є важливою умовою сучасного поступу суспільства. Проте, всупереч певним викликам, повʼязані із реалізацією КСВ, є великі сподівання на конструктивні шляхи її становлення та розвитку за умов, що склалися у сучасному суспільстві, що потребує імплементації її етичних засад на усіх рівнях сучасного економічного розвитку соціуму.
Keywords: корпоративна соціальна відповідальність; етика; Green paper; екологічні програми