Оплата праці у сільському господарстві - Тарнавська, Д. О. (ТДАТУ, 2018)
Удосконалювання систем оплати праці, пошук нових рішень, глибоке вивчення досвіду може допомогти вирішити в Україні цілу низку проблем, пов‘язаних із заробітною платою, якісно поліпшити її стан та створити підґрунтя для підвищення зацікавленості працівників до високопродуктивної праці вже в найближчому майбутньому. Занижена заробітна плата призвела сьогодні до скорочення вкрай необхідного для економіки держави попиту і підірвала загальний рівень впевненості с/г суспільства в майбутньому. Тому сьогодні одним із пріоритетних завдань держави повинно стати стимулювання внутрішнього споживання та підвищення купівельної спроможності населення.
Keywords: оплата праці; заробітна плата; системи оплати праці; збалансування системи основної заробітної плати; стимулювання внутрішнього споживання