Використання діелектричних параметрів біооб'єктів в технологічних процесах сільського господарства - Борохов, Іван Валерійович; Борохов, Иван Валерьевич; Borokhov, Ivan (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК: зб. матер. міжнар. на-ук.-практ. конф., м. Мелітополь, 7-14 квітня 2015 року. – Мелітополь: ТДАТУ, 2015. – Т.4. Технічні науки (ч.1). – 100 с.
Keywords: біоо'єктів; електромагнітні хвилі