Енергозберігаюча система обробітку грунту на базі електрифікованого мотоблоку - Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr (My University, 2015)
Робота присвячена отриманню рівняння енергетичного балансу мотоблока та основних енергетичних співвідношень, що визначають властивості тягового електродвигуна з метою створення енергозберігаючої системи обробітку грунту.
Keywords: мотоблок; сільськогосподарське виробництво; тяговий електродвигун; обробка грунту