Відношення до особистості студента та педагогічний такт - Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr; Леженкін, Олександр Миколайович; Леженкин, Александр Николаевич; Lezhenkin, Oleksandr; Чаплінський, Андрій Петрович; Чаплинский, Андрей Петрович; Chaplinskyi, Andrii (ТДАТУ, 2021)
UK : Розглядаються питання уміння управляти розумовою діяльністю студентів, організовувати їхню самостійну роботу й самовиховання. як відповідальне й складне завдання викладача, дослідження професіоналізму та майстерності викладачів вищої школи. EN : The issues of ability to manage mental activity of students, organize their independent work and self-assessment of the responsible and complex task of the teacher, research of professionalism and skill of teachers of higher education.
Relationship to student's personality and pedagogical tact
Keywords: особистість студента; педагогічний такт; професіоналізм викладача; student personality; pedagogical tact; teacher professionalism