Податкова система Швеції - Греченко, Р. І. (My University, 2020)
Шведське податкове агентство(швед. Skatteverket) є урядовою установою Швеції, відповідальним за національний збір податків та адміністрування реєстрації населення в Швеції. Агентство було сформовано 1 січня 2004 року шляхом злиття Шведської національної податкової ради та 10 існуючих регіональних податкових органів.
Keywords: податок на прибуток; державний податок; прибутковий податок; податок на нерухомість