Шкідлива ентомофауна насаджень плодових культур в умовах Південного Степу України - Розова, Лідія Володимирівна; Розова, Лидия Владимировна; Rozova, Lidiia (My University, 2013)
Наведено результати вивчення фітосанітарного стану агроценозів яблуні, груші, черешні та персика в умовах Південного Степу України
Keywords: насадження; яблуня; груша; черешня; персик; моніторинг; кома- хифітофаги