Розробка технології січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками - Кідалов, Роман-Доменік Романович (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Обгрунтовано вибір асортименту січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками; Надано хімічний склад, харчову та біологічну цінність січеників з яловичини та овочів; Розглянуті чинні стандарти до якості сировини для виготовлення січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками; Проаналізовано виробництво січених м'ясо-овочевих напівфабрикатів із йодовміщуючими добавками та наведено технологічну лінію їх виготовлення; Проведено продуктові розрахунки. Встановлено оптимальну дозу ламінарії, яка забезпечує якість готової продукції й максимально можливі корисні властивості, - 0,1 г ламінарії / 100 г виробу.
кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»
Keywords: січені м'ясо-овочеві напівфабрикати; йодовміщуючі добавки; ламінарія; технологія; виробництво м'ясо-овочевих напівфабрикатів