Шляхи енергозбереження в тваринництві - Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii; Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Ефективність тваринництва оцінюється витратами кормових, матеріально-технічних, трудових, енергетичних та економічних ресурсів на одиницю вироблюваної продукції. Тому енергозбереження є комплексною повсякчасною проблемою, вирішення потребує, насамперед, проведення систематичного аналізу і прийняття відповідних економічних та організаційно-технічних рішень. EN: the analysis of the state and backlogs of energesaving at stockraising goods production іn Ukraine is expounded in the article.
Keywords: механізація; енергозбереження; технології енергозбереження; потужність; stock-raising; mechanization; resources; energy-savingss; backlogs; energykeepings technologies; structure of expenses; specific powerhungryness