Удосконалення товарної стратегії підприємства на ринку овочів - Андрущенко, С. В.; Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна (My University, 2018)
У сучасних умовах розвитку української економіки становлення ринку овочів в Україні відбувається на фоні певного економічного зростання, але в цій галузі існує багато невирішених проблем, зокрема зменшення обсягів виробництва та зниження його ефективності. Формування ринку овочевої продукції відноситься до першочергових завдань та потребує використання інструментів стратегічного маркетингу, підвищення ефективності його функціонування.
Keywords: ринок овочів; товарна стратегія підприємства; маркетингова діяльність; ТОВ «АФ Україна»