Обґрунтування конструкції агрегату для внесення консервантів при згрібанні та ворушінні сіна у валках в умовах Півдня України: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Литвиненко, І. В. (ТДАТУ, 2021)
В магістерській роботі ми провели порівняльну характеристику машин, прийнявши за базову (еталонну) сіноворушилку. Проаналізувавши способи заготівлі сіна люцерни та технічні засоби для їх реалізації ми прийшли до висновку, що погодні умови не завжди дозволяють в короткі строки зібрати урожай.
Keywords: люцерна; обертач валків; сіно; поживна цінність; вологість; консервуючі речовини; заготівля сіна; форсунка