Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ за підсумками наукових досліджень 2021 року. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій. Ч. 2 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на ІХ Всеукраїнську науково-технічну конференцію здобувачів вищої освіти Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного
Keywords: приготування комбікормів; термічна обробка кефіру; електропостачання; електроопалення; двигун Стірлінга; лазерно-гібридного зварювання; ядерна енергетика; магнітно-вихровий нагрівач; геотермальна енергетика; підвищення врожайності тепличних овочів; електротехнічне обладнання; застосування кабельних систем; терморегуляція; вітряки; інтелектуальні датчики; фільтрування; грунт; електродвигун; електромобілі; захист електродвигунів