Пріоритетні напрямки вдосконалення доїльних залів - Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem (ТДАТУ, 2021)
З метою зниження інвестиційних витрат і збільшення навантаження на кожен доїльний апарат в даний час все більше застосування знаходить схема побудови доїльного залу, відповідно до якої один доїльний апарат, розміщений на поворотній стійці типу Swing over посередині установки, яка обслуговує обидві сторони залу.
Keywords: доїльне обладнання; доїння корів; доїльна установка «Карусель»; доїльні зали; системи доїння