АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2017)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у лютому.
Keywords: співпраця з китайцями; фахівці; садівництво; міжнародний фестиваль; степендіати мера; екскурсії; виставки; день закоханих; спорт