Розробка молоткової дробарки для спецій - Барліт, В. Р. (ТДАТУ, 2020)
Розроблена дробарка призначена для експлуатування в цехах з виробництва ковбасних виробів на ділянках подрібнення спецій.
Keywords: студент; магістрант; збірник; дробарка; малогабаритне обладнання