Аналіз пристроїв контролю і захисту асинхронних двигунів при несиметрії напруг мережі - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr (My University, 2018)
UK: У роботі проведено аналіз існуючих пристроїв контролю, діагностування і захисту асинхронних двигунів при несиметрії напруг в сільській електричній мережі. EN: In the work the analysis of existing control devices, diagnostics and protection of asynchronous motors with voltage unbalance in the rural electric network is carried out.
Keywords: пристрій; контроль; захист; струм; перевантаження; фільтр; послідовність; device; control; protection; current; overload; filter; sequence