Студентка ТДАТУ перемогла в Міжнародному конкурсі - (:unkn) unknown (My University, 2014)
Альбіна Чолак здобула перемогу в Міжнародній студентській олімпіаді Global CAM Skill Competition у номінації PowerMill.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ