Розробка стратегії побудови поверхневої моделі плашки - Супрун, Максим Володимирович (ТДАТУ, 2021)
Power Shape має в своєму складі математичний апарат, найбільш підходящий для виконання необхідних розрахунків безпосередньо під час проектуванні виробів. При наявності конвертера він дозволяє працювати з проектами, створеними засобами інших САПР.
Keywords: круглі плашки; проектування виробів; Power Shape