Золото ТДАТУ на Міжнародній виставці "Агро-2013" - Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (My University, 2013)
22-25 травня 2013 року на території Національного комплексу «Експоцентр України» відбулася XXV Міжнародна виставка-ярмарок «Агро-2013».
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ