Проблеми зміцнення фінансової бази місцевих органів влади - Осипенко, С. О.; Гутаріна; Осипенко, С. А.; Gutarina, S.; Гутарина (My University, 2008)
Розглянуто теоретичні аспекти формування дохідної частини місцевих бюджетів. Проаналізовано структуру доходів місцевих бюджетів. Обґрунтовано необхідність збільшення власних доходів місцевих бюджетів за рахунок розподілу загальнодержавних податків. RU: В статье рассмотрены теоретические аспекты формирования доходной части местных бюджетов. Проанализирована структура доходов местных бюджетов. Обоснованно необходимость увеличения собственных доходов местных бюджетов за счет распределения общегосударственных налогов. EN: The theoretical aspects of forming of profitable part of local budgets are considered in the article. The structure of earnings of local budgets is analysed. Grounded necessity of increase of own profits of local budgets due to distributing of national taxes.
Проблемы укрепления финансовой базы местных органов власти
Рroblems strengthening of capital base of local authorities
Keywords: місцеві бюджети; органи місцевого самоврядування; доходи місцевих бюджетів; загальнодержавні податки і збори; видатки місцевих бюджетів; державний устрій