ХІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
У збірці представлено тези доповідей і повідомлення, поданих на ХІІ Всеукраїнську науково-технічну конференцію здобувачів вищої освіти Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. Статті конференції присвячені Цілям сталого розвитку ООН.
матеріали ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції
Keywords: цілі сталого розвитку; ЦСР цілі сталого розвитку; ЦСР 13; ЦСР 15; Пом’якшення наслідків зміни клімату; Захист та відновлення екосистем суші; ЦСР 8; Гідна праця та економічне зростання