Інноваційний розвиток навчального процесу - Антонова, Галина Володимирівна; Старостюк, Віолетта; Венедиктов, Єгор (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: Розглядається використання перспективних технологій, які впроваджуються на кафедрі ІМКП. Такими є Інтернет - технології, технологія електронної пошти, комп'ютерні навчальні програми, дистанційні технології та інші. Дається оцінка етапів інноваційного розвитку навчального процесу, аналізуються позитивні та негативні сторони дистанційного навчання. EN: The use of promising technologies introduced at the department "Engineering Mechanics and Computer Design" is considered. These include Internet technologies, e-mail technology, computer training programs, remote technologies, and others. The stages of the innovative development of the educational process are evaluated, the positive and negative aspects of distance learning are analyzed.
Keywords: веб - технології; мультимедіа; самонавчання; інтерактивне навчання; дистанційне навчання; web-technologies; multimedia; self-study; interactive learning; distance learning