Контроль витрати ресурсу ізоляції асинхронних електродвигунів при відхиленні напруги живлячої мережі - Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr; Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Квітка, О. С. (ТДАТУ, 2015)
UKR: Запропоновані спосіб та пристрій контролю витрати ресурсу ізоляції асинхронних електродвигунів при відхиленні напруги живлячої мережі за швидкістю теплового зносу ізоляції електродвигунів з урахуванням коефіцієнту завантаження. EN: The way and the control unit of an expense of a resource of isolation of asynchronous electric motors at a deviation of tension of a power line on the speed of thermal wear of isolation taking into account loading coefficient are offered.
Сontrol of an expense of a resource of isolation of asynchronous electric motors at a deviation of tension of a power line
Keywords: асинхронний електродвигун; відхилення напруги; швидкість теплового зносу ізоляції